Sivut

torstai 13. toukokuuta 2021

... anna mun ajaa mökkitie, mä lupaan että vettä saunaan vien...

Viime kesän kaikki viikonloput vietimme kesämökillä, koska koronan takia emme päässeet leirintäalueillekaan. Kaksi aiempaa kesää mökki sai heinittyä ja voi pojat sitä niittämisen määrää sen jälkeen!

Olen omistanut mökin 7 vuotta ja arviolta puolet siitä, olen kuitenkin ajatellut sen myymistä. Ostin sen kerrostalossa asuessa ja viimeiset kolme vuotta omakotitaloasukkaana olen todennut, että joku kärsii aina.

En jaksaisi nähdä myynnin vaivaa, olkoon se sitten omatoimi-tai välitysmyynnissä. Mökkinaapurille tarjosin mökkiä viime keväänä, hänen tarjotessa siitä puolet käyvästä hinnasta. No eihän siitä kauppoja edes aleta hieromaan. Pari viikkoa sitten hän soitti ja ilmoitti nostavansa tarjoustaan.

Ostoaikeissa ollaan siis, mutta vielä 10.000e päässä hinnasta.


Tämä sai ajattelemaan, että entäs jos mökki tosiaan vaihtaa omistajaa! Mihin minä sitten menen rantasaunomaan? Missä minä sitten puuhastan villiä remppailua, kun ei sitä kaupungissakaan saa ok-talossa tehdä. Missä uin saunan kera ennen pakkasia?!

Perhana!

Voinhan sitä aina ostaa uuden mökin mistä vaan, mutta nyt ei kannata, kun hinnat ovat pilvissä koronan vuoksi.

On tämäkin.

3 kommenttia:

  1. Ymmärrän hyvin, että omakotitaloasujana ei välttämättä mökkiä kaipaa. Meillä on tässä vanhassa talossa niin paljon remontoitavaa, ettei jaksaisi sitä samaa mökillä. Pitäisi olla joku luksusmökki, mutta sellaiseen ei rahat riitä. Ja ainahan voi mennä vuokramökille. Me ollaan muutaman kerran tehty niin.

    VastaaPoista
  2. Sellaista se on kun ajat muuttuvat. Jossain vaiheessa tarpeellinen ja järkevä menettää merkitystään ajan saatossa. Silti tutusta ja turvallisesta on vaikea luopua. Itsekin näitä mietiskelen juuri.

    VastaaPoista
  3. Vuokramökkiä suosittelen myös! Siinä on hyvät ja huonot puolensa, mutta kun löytää hyvän tai useamman, niin sitten tietää mitä saa. Me olemme käyttäneet vuokramökkiä jo vuosia ja oman hankkiminen ei tule kysymykseenkään. Hyvä kun jaksaa kitkeä ja leikata ja muokata ja myllätä täällä ok-tontillakin. Mukavaa juhannusviikkoa!

    VastaaPoista