Sivut

tiistai 9. maaliskuuta 2021

Hanki elämä hullu akka!

No niin! Olenhan jälleen laistanut koko blogistanian!

Syyksi kerron edellisestä postauksesta inspiroituneena, uuden elämän hankkimisen suunnittelun laskelmineen! Kyllä. Suuret suunnitelmat johtavat tällä polulla uudelle paikkakunnalle, perustamaan keskisuuren yrityksen täysin uudella alalla, asumaan puolivuotta matkailuvaunussa ja kurittamaan stereotypista lapsiperhearkea. Sitä mitä haluaisin. Enhän voi olla varma, kun en ole koskaan kokeillut. Unelma se on ollut pitkään. Ja ei, ei tapahdu ainakaan seuraavaan vuoteen.

Joka ikinen kerta kun laskelmista nostan pääni ja totean pelon peittävän suunnitelmani alleen, huudan itselleni peilin edessä; "-HANKI ELÄMÄ HULLU AKKA!". On vaikeaa irroittautua sekä ajatuksissa että käytännössä perheestään, varsinkin kun on elänyt 17 vuotta äidin määräysvallan alla ja viimeiset 23 vuotta valitulle perheelleen.

Tiedän kuitenkin, että tämä kortti on jollain tavalla elämässä kokeiltava, meni syteen tai saveen. Haluaisin kantaa siitä täysin yksin syyn, etten satuttaisi muita. Se on tosin mahdotonta, ellei perheeni ensin ilmoita minulle ottavansa minusta totaalisen eron. Kipeä päätös ei aina tarkoita, että se olisi väärä.

5 kommenttia:

 1. Sinulla on hyvin rohkeat suunnitelmat. Ja olet rohkea. Pitäisi tosiaankin elää sellainen elämä, jotta vois kuolla rauhassa kaikesta kaiken saaneena. Ei elämätöntä elämää elävää katkeraa ihmistä.

  VastaaPoista
 2. Mutku ja sitku.
  Eikun nytku.
  Nytku on sen aika.
  Rohkeasti ❤

  VastaaPoista
 3. Jos se tuntuu hyvältä ja haluat sen tehdä, nii tee se! Et varmaan edes suunnittelisi, jos asia ei olisi jollain tavalla mahdollinen?
  Tsemppaukset täältä joka tapauksessa! :)

  VastaaPoista
 4. Ooo mahtavuutta...voisitpa heittää rippusen rohkeutta jakoon. Maistuis varmaan mullekin 😄

  VastaaPoista
 5. Wow olet rohkea ja haaveita pitää olla ja ne on tehty toteutettavaksi. <3

  VastaaPoista