Sivut

tiistai 3. marraskuuta 2020

Minä oon loppu. Slut. The End.

En osaa edes aloittaa!


...koronan takia piti tehdä näin yrittäjänä vähän kuin "töitä sisään", ettei (korona)aallot iskisi niin kovin vyön alle. No, maaliskuun 2 viikon hiljaiseloa laskematta ei ole ollut hiljaista, ja kesälläkin sain tehdä ihan hiki hatussa töitä. Maanantaista torstaihin palkkatyössä ja perjantaista sunnuntaihin rakennettiin mökkiä uuteen uskoon. Emme käyneen yhtenäkään viikonloppuna missään reissussa, kuten aiempina kesinä matkailuauton keula kuumana. Eikä reissuun päästä nytkään. Koska *****leen korona.


Nyt on laskunmaksun aika ja TAAS ihmettelen miten ollaan tässä pisteessä! Teen jokaikinen kerta saman virheen. Aivan sama mitä teen, teen sen sellaisella intensiteetillä, että lähimaillakaan ei ole kuusia ja männynkäpyjä väistettävänä, kenelläkään! Ja koska en pidä saamattomuudesta, lakaisen usein siksi toistenkin pihat.


Idiootti minä!

Suorittajana sovitut työt saan kyllä tehtyä, mutta nyt vain täytyy osata sanoa itsekkäästi ei kaikkelle epämukavalle. Yksi näistä on päivämäärään sidottu lapsen toivomus. 11v sai päähänsä, että nyt pitää saada oma hevonen. En luonnollisesti voi kieltäytyä. Isän vuorostaan täytyy rakentaa esteet. Hevosella pitää olla suu auki että saa kuolaimet. Lapsen ihana intensiteetti höyrähdykseensään on yhtä valtaisa kuin itselläkin aina, mutta tämä toive on toteutettava. Ja tämä täytyy toteuttaa öiseen aikaan, ja en todellakaan ole yökukkuja. Hevonen asuu kuulema hänen huoneessaan ja syö kauraryyniä. Onneksi keppihevoset ei kaki. Ehkä.


Jos nyt jotain hyvää tästäkin uuvahduksesta pitää löytää, niin onhan se ihan hienoa, että osaa pysähtyä elämässään miettimään mennyttä, ja kuuntelemaan itseään.. toistaakseen saman uudelleen ja uudelleen ja uudelleen. Vaikka nyt mukana taitaakin kulkea espresson ja kaiken muun lisäksi jo hevonenkin. IIIIIIII-HA-NAAAA!!! Eikun -HAAA!

6 kommenttia:

 1. Ehkäpä joskus meillä kaikilla on aika pysähtyä. Hurjalta vaikuttaa tuo, että päivätyön lisäksi olet perjantaista sunnuntaihin yrittäjä. Missä välissä oikein lepäät? Ilman kesälomaa, ilman viikkovapaita.Koronan aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjaan kuitenkin vaikkei juuri merkitystä, että ma-to olen yrittäjänä palkallisessa työssä ja viikonloput teen sentän ilmaista työtä. Enkä minä taida koskaan levätäkään. En vaan ehkä salli itselle sitä.

   Poista
 2. Huh happi loppui, mutta niin ymmärrettävää. Ihminen on siitä metka, että toistaa monesti samat virheet vaikka tietää paremmin. Kun ollaan siinä tietyssä pisteessä, kai sitä miettii, tästä on selvitty ennenkin ja ei tässä muuta voi. Joskus on ihan mahdotonta nähdä muita vaihtoehtoja edes, kun koittaa vain selviytyä.

  Tsemppiä. <3

  VastaaPoista
 3. No huh. älä polta itseäsi loppuun. Hetken jo luulin, että kyse on oikeasta hevosesta :D Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista