Sivut

keskiviikko 1. heinäkuuta 2020

Ostetaan kiireenpysäyttäjä tai rennompi elämä

Naurettavaa. Haha! Olen ollut äitienpäivästä lähtien sellaisessa kiireenkarusellissa, että nyt kun pysähdyn kahvikupilliselle, niin ihan hymyilyttää.

Siis hirveäähän tämä on. Missä on kaikki se nautinto vapaista -jotka vannoin itselleni muistavani, missä on kaikki se OMA aika jolloin ehdin esimerkiksi näin koneelle, entä ne ihanat hetket, kun ehti miettiä päivän outfittiä ja huulipunan väriä ja ladata pesukoneen katsoen mitä sinne tunkee?!

Onko terveen aikuisen ihmisen mahdollista saada henkilökohtainen avustaja? Ei auttamaan näissä kaikissa miljoonissa kiireaskareissani, vaan opettamaan miten pysähdytään! NYT ymmärrän miksi Garmin-älykelloni sanoo joka päivä (!) etten palaudu edellisestä päivästä edes yöllä, jolloin syvää unta kertyy vajaa 1 tunti, terveen muutaman sijaan! Luulin että kello on särki.

Ei mutta bussi lähtee, pitää juosta.

6 kommenttia:

  1. Jotenkin kuulostaa tutulta, etenkin tuo unihommeli, aina siellä tunti on ja jos on joskus harvoin kaksi, wow mikä oli seuraavana päivänä on. Miltähän tuntuu, jos on syvää unta nukkunut jopa kolme tuntia, ei mitään tietoa.

    Hurjasti tsemppiä kiireisiin. <3

    VastaaPoista
  2. Mikä sinua kuljettaa, aikataulut vai itse aiheutettu kiire tai sen tuntu?
    Olen huomannut, että itselläni alkaa pyörä pyöriä kovempaa omasta syystäni.Kun on kiire, vaikka töissä, kiireen tuntu jatkuu arjessakin - ja sitä omaa aikaa ei jää. Koska kuormitan itseäni ihan kaikella, mitä vaan neksin.
    Tsemppiä ❤ Ja syvää unta! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua kuljettaa itseaiheutettu kiire ja väistämätön pakko olla ahkera ja aina ja jokapaikassa. Myös liika kiltteys sanoa ei, on iso syyllinen. Kuljen paikallisilla, niiden aikataulut säätelee myös elämääni. Omaa aikaa minulle ei jää, kun en sitä itselleni tee. Elän aina jollekin muulle.

      Poista
  3. Muista hengittää oikein syvään välillä, hengähtää. Rentoutua. Tiedän kyllä tilanteen, jossa kiireentuntu jatkuu töistä kotiinkin, ja stressi vie unen. REM-uni ja syvä uni puhdistavat aivoja amyloidiplakeista ja siirtävät uudet opitut asiat työmuistista säilömuistiin. Voimia sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Unitutkimuksiin on nyt lähete ja yritän taas tsempata ajan käytössäni!

      Poista