Sivut

torstai 23. huhtikuuta 2020

Oi ihana toukokuu!

Koska en pääse vappubrunssille, tulee vappubrunssi meille. Nuorimmaisen kanssa rakastetaan vappua, ja brunssi pitkän kaavan mukaan kuuluu kuvioon.

Tämän vapun outfittini on tässä. Olen värianalyysissä talvi, joten musta saa ihoni ja oikeastaan koko minut hehkumaan. Mukana myös luotto- ja lemppari punani kynsiin että huuliin. Kaikkihan lähti Maahisten työkengistä, jotka tilasin eilen. Kasasin ympärille jo kaapeista löytyvät, koska piti kokeilla sopiiko kengät tyyliini.





3 kommenttia:

  1. Ihan mahtavaa, että pidetään perinteistä kiinni ja juhlitaan sillä kokoonpanolla mitä on. Voisin jetsulleen laittaa tuon paitulinkin päälle, ihanan huivin, kengät ja kaikki. Hei ja en tiennyt, että La Roche Posaylla on punia, wow.

    Ihanaa sunnuntaita sinne ja jee vappuillaan. <3 Aion tehdä munkkeja, heh viimeksi tehnyt 13 vuotiaana, mutta nyt perinteet kiinnostaa entistä enemmän. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ihania vappuaattoja! Jouluaattojakin mulla on noin viikon verran. Ja juhannuksena annan juhannuslahjat, koska jouluun on niin pitkä aika. Meillä on jo 2 satsia tehty munkkeja. Burb.

      Poista
  2. Me paistetaan juhannuksena leivinuunissa joulukinkku, koska ei jakseta odottaa jouluun saakka.
    Nyt vappuna paistetaan munkkeja ja grillataan makkaraa ja vaahtokarkkeja nuotiolla.
    Minäkin olen värianalyysissä talvi, mytta musta ei sovi minulle yhtään. Mikä on harmi, koska musta on kätevä väri. Aina muodisssa!

    VastaaPoista