Sivut

lauantai 18. huhtikuuta 2020

Kerro jotain itsestäsi - haaste

Sain haasteen Erikoisilta Asiantuntijoilta, tässäpä vaste haasteeseen. Jätän puolestani haasteen avoimeksi, saa ottaa vastaan ken niin tahtoo.


Millainen oli lapsuudenkotisi?

Rööperistä Martsariin ja välillä Laajasaloakin. Mutta muistan parhaiten 3-kerroksisen kerrostalon toisessa kerroksessa 3h+k Vantaan Martinlaaksossa. 

Mitä harrastit lapsena?

Harrastin ratsastusta 17-vuotiaaksi. Eläinrakkaana opin myös navetan pitoa, ja käsinlypsy onnistuisi edelleen. Neulomisen olen kuulema aloittanut 3-vuotiaana, ja oikeastaan kaikki käsityöt ja taiteenlajit on ainakin kokeiltu tähän mennessä.

Kaunein kukka?

Angervo, pioni, kanerva, pelargoni, harsokukka

Mikä on elementtisi?

Maa, ripauksella satunnaisia metsäpaloja.

Oletko optimisti vai pessimisti?

Optimisti!!


Oletko aamun- vai illanvirkku?

Aina olen ollut aamuvirkku ja kukkunut ennen kukkoakin.

Unelmamatka?

Mikä vaan matka, mukaanlukien tämä elämänmatka. Pelkkä oleminen ei riitä. Pitää olla kuljettavaa, katsottavaa ja ihmeteltävää. Ylämäkeä ja alamäkeä. Ja hyvää ruokaa.

Milloin ostit jotakin itsellesi ja mitä se oli?

Itselleni? Hmm.. Kynsilakan 29.3.2020!

Lempikaupunkisi kotimaassa?

Ei ole lempikaupunkia. Olen muutenkin huono valitsemaan mitään! On niin paljon ihania asioita, ettei voi valita! Vaa´an vaakakupit.. ja niin edelleen. Haha!

Kolme elämäsi kauneinta asiaa?

Kauneinta? Hmm.. En voi lajitella enkä valita. En vain kertakaikkisesti osaa tai pysty. Mutta jos oikein pinnistän, niin saan pullistettua näön ulos. Vastaan näkö. Kyky nähdä niitä kauniita asioita elämässäni niin paljon, etten voi valita vain kolmea, saati paremmusjärjestellä. 

2 kommenttia: