Sivut

maanantai 6. huhtikuuta 2020

Elämä on ihmisen parasta aikaa

Minä en tiedä miksi rakkaat aivoni ovat aivan pysähdyksissä, mutta minulla on auringosta huolimatta aivosumu. Olo on vallan tööt. Tällä viikolla on 3 täyttä työpäivää normaalin 4 sijaan, ja nyt en tiedä miten selviydyn niistä tällä Haminan satamalla. Pitää varoa lokin kakkaa.

Ehkä kyseessä on vain minulle epätyypillinen aamun heräämisvaikeus, vaikka olenkin tänäkin aamuna noussut tuttuun tapaan kuudelta. Mielenkiintoista! Eikun ihanaa! Ihanaa että olen muuttunut tässäkin näin, ainakin hetkellisesti!

Tällä viikolla yritän myös saada järkyttävän nestepöhön tiputettua runsaalla nesteellä ja liikunnan lisäämisellä. Kilpirauhasenvajaatoimintani varmaan oikkuilee reagoidessaan stressin helpottumiseen, ja siitä kaikki oireet. Tavanomaiseen juoksevaan arkeeni verraten olen myös istunut. Jumahtanut somettamaan, nyt kun siihen kerrankin on aikaa! Ja koska minulla on siihen assistentti, The Perskärpänen, hankaloittaa se entisestään tuolilta nousua. Kyllä elämä on maailman parasta aikaa!

Someassistentti

6 kommenttia:

  1. Ihana perskärpänen siellä ja ymmärrän tuon nestehommelin jo ihan istumisesta vaikka ei ole kilpirauhasen vajaatoimintaa.

    Mummini aina naureskeli vaarille, kun vaari oli mummin "kimpussa" eli hellimässä, "että pitääkö siinä pyöriä kuin perskärpänen." Tämä oli heidän keskinäistä huumoria ja hellittelyä, tulipa tälläinen ihana muisto tästä perskärpäsestä nyt sitten mieleen. Mummi ja vaari ihan parhaat ja kasvattaneet meikäläisen. Mummi vielä elossa, kesäkuussa tulee 99v. Toivon todella, että mummin satasia päästään vielä juhlimaan.

    Noh nyt meni asian vierestä, tälläistä on elämä, mutta tsemppiä uuteen viikkoon. Sulla on aivan mahtava tapa kirjoittaa, ai että tykkään. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ja minäkin toivon mummulle sataset mittariin! Toivottavasti pääsemme mukaan mummun juhliin, ja jaat meidän kanssa ilon blogissa! <3

      Poista
  2. Minullakin on kilpirauhasen vajaatoiminta. Mutta kun sain varastoraudan kohdilleen, tarvitsen vähemmän tyroksiinia. Ferritiinillä ja kilpirauhasella on selvä yhteys. Kannattaisi tarkistaa varastorauta. Kyllä täälläkin laiskotellaan olan takaa ja välillä aivosumua. Sitä kotoilu minulle on. Terveyttä ja hyvää pääsiäisviikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi tarkastuttaa koko kilppari, mutta koska käyn töissä, yritän pysytellä kaukana labrasta. Siellä on kuitenkin kohonnyt riski saada tartunta. Mutta pidän ferritiinin mielessä! Olen kuullut siitä aiemminkin, mutta tuskin sitä on tutkittu.

      Poista
  3. Paijaukset perskärpäselle! Ihana apulainen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hän otti ne juuri vastaan hurinan kera. Perssistentti siis paikalla aina, kun minäkin :)

      Poista