Sivut

sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

O niinkuin obeesi

Syytänkö ylipainosta kuuta, kuukautisia vai kilpirauhasen vajaatoimintaa? Vai voisiko olla mahdollista että syön enemmän kuin kulutan? Aamulla 5 kuppia espressoa ja myöhään illalla kaikki päivän ateriat kerralla. Ihan kuin italialainen konsanaan. Voimia on kyllä vaikka muille jakaa, mutta aineenvaihduntaa ei, se löytyy apteekista. Ja tämä sama kierre jatkunut läpi elämän. Hienoa minä! Ja Nutrilett yrityksenä voi hyvin. Liikuntaa voin harrastaa kun sitä ei harrasta. Käytännössä siis kahdesti päivässä kävely bussipysäkille, ja kesällä lisäksi vähän ruohonleikkausta.


Tunturi Crosstrainer  Cardio Fit C30
Tämä on hankittu elämänkumppaniksi viikko sitten ja viime talvena hankin kilpasukset. Kokemus molemmissa lajeissa 0, mutta ideana se, ettei voi ainakaan laitetta syyttää jos ei osaa tai onnistu. Tänä talvena ei ole ollut lunta hiihtoon ja putki kaukana, mutta tällä sisähiihtimellä riittää vajaa minuutti (20) kertomaan, etten olisi ehkä päässyt metriäkään suksilla eteenpäin. Ja nyt parantelen tönkköjä reisiä seuraavaan minuuttiin.

Nutrilett- dieetillä tosin suosituksena on vain kevyt elo, mutta ei minuutti crosstraineria varmaan hallaa tee kerran viikkoon. Maitohappoa kyllä tällä kunnolla!

Nesteitä osaan jotenkin kerätä huomattavan määrän, ja eräänkin kerran nutrattuani 5 päivää, laihduin 12kg. Oli ihanaa kun ei hölskynyt päänahkaa myöden ja jalkapöydistäkin löytyi luut eikä vaan pullaa! Nyt ei taivu sormet ja kesällä ei kehtaa pukeutua pooloon, peittääksen kaksoisleukaa, joten pakko tehdä jotain nyt sillekin. Mutta positiivista, olen vahva kuin pukki ja tervekin, ellei hypotyreoosia lasketa. Ja pläski. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti