Sivut

maanantai 16. maaliskuuta 2020

Alle viikon ostolakko ja helvetillinen miesflunssa

Kummasta aloitan? Kumpi on pahempi?

Ostolakko. FAILED!


Kuuden päivän, siis suomeksi alle viikon päästä tästä vakaasta päätöksestäni bongasin alen lehdestä ja kyllä, tarve on juuri näille kyseisen merkkisille laatikoille matkailuautoon. Siirsin sillä kertaa vastuun ostopäätöksestä miehelle, joka ne osti, ehkä tuin päätöstä olemalla valikoimassa kokoja. Miehen ostamat on selitys, hänhän ei olisi edes tiennyt niistä ilman minua. No mutta, ostettiin minimimäärä ja tarpeeseen.

Tällä selvisin viikon kunnes sorruin jälleen. No nekin ovat pitkään etsittyjä ja tarkoin valittuja (olen kranttu) ja kun oli alessa ja jajaja.. HÖPÖHÖPÖ! Kyllä ihminen pärjäisi ilman saumattomia legginsejäkin, mutta ovathan ne näin talvella miellyttävämmät. Käytän vain saumattomia sukkahousumateriaaleja ja nyt löysin sellaiset pyöräilyshortseinakin, niin oli vaan pakko. En voi elää ilman. Niiden käyttö maaliskuussa on vähintään kyseenalaista.

Ja aivina-pellavaiset unelman pehmeät kylpytakit! Oli vaan pakko. Näitä on etsitty pitkään!

No, haasteeni ei ole vielä ohi, vielä ehtii epäonnistua hieman paljon lisää! Ylpeä olen kuitenkin siitä, että herätteitä ei ole tullut ostettua, kaikki ostetut löytyivät ostoslistalta. Tai no.. kolmen euron hajuvesi ei. Mutta sitä voi käyttää töissä kun ei tuoksu juurikaan. Voinko vetää pussin päähäni? Kiitos.

The Real Man Flu 


Taas lainaan netistä selityksen miesflunssalle, että tiedän missä mennään. Googletin noin 10 artikkelia aiheesta, ja törmäsin aina samaan, flunssaan. No kertoohan nimikin jo sen, mutta meillä sairastetaan paljon manflua ilman flunssanoireitakin. Milloin on syöpää ja milloin luita poikki ja milloin ihottumaa ja milloin mitäkin. Haavakin on vähintään sairaalareissu. Ainakin saikkua.
"Miesflunssaksi kutsutaan karkeasti ottaen tilaa, jossa miespuolisen henkilön flunssa vaikuttaa potilaan ulkonäöstä ja valituksesta päätellen olevan lähes hengenvaarallisen kaamea sairaus. 
Miesflunssapotilaan tilaa näyttää pahentavan se, että paikalla on naispuolinen, läheinen henkilö. 
Tässä silminnäkijässä potilaan vakavaksi luonnehtima tautitila saattaa kuitenkin herättää empatian sijaan ärsyynnystä."

Tällä kertaa osoitteessani asuva testosTero on ollut vaisumpi noin pari viikkoa. Välillä ohikulkiessani on onnuttu ja välillä tuettu reittä kävellessä. Välillä on pyyhitty hikeä kauppakassin kantamisesta ja saunan lauteilta on noustu kädet täristen ja polvet tutisten. Tivatessani syytä, sitä ei ole. "Ei mikään, mittenniin?".

Eilen tämä draamaralli kohtasi ruutulipun (vihdoin!). Mies saapui pakeilleni sanoen että "katoppa nyt sinäkin mikä patti tuossa on". Ja minähän Dr Pimple Popperin (paiselääkäri, Youtube) suurena fanina hyökkäsin hänen pakaraansa kiinni ja mitä ihmettä 38 vuotta vanhat silmäni näkivätkään! Upean, terveen patittoman miehen pakaran! Etsin syytä ja vikaa ainakin 10 minuuttia valtavan kirkkaassa 100W:n valossa ja ei, ei yhtään mitään (erikoisia kaksivärisiä karvoja ei lasketa)!

Otettiin kuvia ja zoomattiin ja tuumattiin ja kyselin sitten tähän vaivaan lisätietoja, nyt kun selkeästi heikosta olosta päätellen oli jotain vakavaa ja joku tätä perustervettä urostani vaivasi.

Milloin kivut alkoi?
- En tiedä.
Millaista kipu on?
- No en oikein tiedä.
Mille nyt juuri tuntuu?
-Ei millekään.
Mille on tuntunut tänään?
- Ei millekään.
Milloin on viimeksi tuntunut?
- En muista.
.......
Mistä tämä kaikki alkoi?
- Tunsin patin.
Missä?
- Tässä näin.
Se on pakara.
- Niin mutta se patti?
Ei ole mitään pattia. Näit itsekin. Mutta entä se kipu, millaisia tuntemuksia on?
- Ei siinä oikeastaan ole mitään tuntemuksia, mutta ajattelin kun se patti.
Niin mikä patti?
- No kun ajattelin että se on kipeä.
 ......

Näin lukuja vaille valmiina lääkärinä en voi diagnosoida tätä edes vanhaksi kunnon luulotaudiksi. Kerrankin jokin, joka sai minut ihan hiljaiseksi. Vaikka suuni on ammosen auki, niin nauru ei lähde karkuteille.

Kysyin mieheltäni tänä aamuna, että "mites perse voi?"  Hän vastasi kysyvästi katsoen että "mikä perse?"

2 kommenttia:

  1. Aaahhh, mikä juttu miesflunssasta ja miespatista. Näitä kokemuksia löytyy itseltäni. Mies ON sairas, kun kuumemittari näyttää 37,1 astetta ja tällöin kuumetta mitataan vartin välein, ettei se vain varkain nouse (vai laske), koska kipeänä saa huomiota eikä tarvitse tehdä mitään.
    Miehiä on kahta sorttia, niitä vanhoja jääriä, joiden pää putoaa harteilta ennenkuin he menevät lääkäriin, jos silloinkaan ja sitten on nämä toiset. Toivottavasti tilanne on jo normalisoitunut ja patti, jota ei ollut, on kadonnut myös mielestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Patti jota ei koskaan ollut, ellei se sitten ollut itse pakara, on kadonnut. Tilanne on normalisoitunut. Patti on unohtunut ja meillä on tilalla korona..n uhka. Lapset kotiopetuksessa kuukauden ja mies lukenut jostain lööpistä että Viagra auttaa miehiä kestämään koronan. En jaksanut lukea juttua joka oli kyllä ihan tutkimus, mutta muutan nukkumaan sohvalle varmuuden vuoksi. Etten saa tartuntaa.

      Poista